top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJoëlle de Boer

Generation Cryo


Hele Generation Cryo serie:

Aflevering 1: Who's your Daddy

Bree, een 17 jarige middelbare scholier die verwekt is met behulp van een anonieme spermadonor, ontdekt dat ze minstens 15 half broers en zussen heeft en gaat op reis om ze te vinden. En wellicht ook haar donor.

Aflevering 2: Come to Grips

Bree gaat naar de spermabank in Californië met Jesse en Jayme haar half broer en zus om een verzoek in te dienen voor contact met hun donor.

Aflevering 3: We're your family 

In Boston helpt Jesse B Bree belangrijke informatie over haar donor te vinden.

Bree zoekt haar halfzussen Paige en Molly op in Boston. Zij hebben er veel moeite mee dat ze door een donor verwekt zijn. Paige en Molly helpen Bree aan een enorme doorbraak in haar zoektocht naar hun spermadonor.

Aflevering 4: Closing in

Bree gaat samen met haar halfbroer en halfzussen Jonah, Paige en Molly naar Californië om meer te weten te komen over hun spermadonor.

Aflevering 5: The Reunion

De donorfamilies komen samen in Lake Tahoe en Bree en haar halfbroer en halfzussen Jonah, Paige en Molly vertellen iedereen wat ze te weten zijn gekomen over hun spermadonor.

Aflevering 6: One last trip

Bree vertelt dat ze eindelijk een reactie heeft gehad van de spermadonor, maar hierdoor gaat ze zich wel afvragen wat voor rol de spermadonor in haar leven moet gaan spelen.


bottom of page