top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJoëlle de Boer

Vicky donor


Dr. Baldev Chaddha is een vruchtbaarheid deskundige die een kliniek en een spermabank heeft in Daryaganj, Delhi dat kwalitatief hoogwaardige en gespecialiseerde sperma voor koppels garandeert loopt. Helaas heeft hij nog niet gevallen op zijn naam staan ​​dan successen. Een gezonde en goed presterende donor nodig is.

Tijdens het zoeken naar zijn 'Indian Alexander', Chaddha botst tegen Vicky Arora. Vicky is de enige zoon van zijn moeder, een weduwe Dolly, die een kleine salon uit hun huis in Lajpat Nagar runt. Hij woont met zijn moeder en grootmoeder en geeft geen financiële steun aan hen. Dolly is altijd zeuren bij Vicky om te gaan en te werken voor zijn oom, zodat hij kan helpen met de financiën van de familie. Maar Vicky wil een baan in een multinationale onderneming, die hem te voorzien van een betere levensstijl. Vicky's buurman Shweta is verliefd op hem, maar Vicky niet vergelden, die de wrijving tussen de twee oorzaken. Een kleine vechtpartij in de kolonie brengt Chaddha en Vicky van aangezicht tot aangezicht; Chaddha concludeert dat Vicky de donor is hij op zoek naar zijn. Vanaf hier worden Chaddha de dagen en nachten doorgebracht overtuigen Vicky om een ​​donor te worden; hij geeft eindelijk toe.

Hoewel Vicky eerst aarzelend, hij wordt een spermadonor na het zien van het geld dat hij kon krijgen. Hij begint besteed geld aan renoveren van zijn huis en zijn moeders schoonheidssalon. Hij vervult al zijn dromen met het geld dat hij verdient. In eerste instantie onthult hij openlijk dat hij een spermadonor is aan zijn vrienden, maar, nadat ze herhaaldelijk walgelijk reageren, begint hij om het geheim te houden. Vicky verliefd op Ashima Roy, een Bengaalse bank werknemer, die hij ontmoet wanneer hij een rekening gaat openen.


In eerste instantie Ashima wordt afgestoten door Vicky en zijn houding, maar langzaam wordt tot hem aangetrokken. Na het daten, geeft ze toe dat ze verliefd zijn en willen trouwen. Ashima onthult ook dat ze kort getrouwd was met een Bengaalse, die haar onmiddellijk na hun huwelijk verliet omdat hij iemand anders hield. Toen ze Vicky vraagt ​​naar zijn status, verbergt hij het feit dat hij een spermadonor is met gevoel van schaamte.


Ondanks aanvankelijke wrijving tussen Vicky's familie en Ashima's familie als gevolg van tegenstrijdige culturen, toch overtuigen ze hun familie en trouwen.

Na hun huwelijk stopt Vicky met het doneren van sperma uit trouw aan Ashima. Het is ontdekt dat Ashima onvruchtbaar is en Vicky, met pijn in het hart, neemt een betere zorg voor haar. Op een dag tijdens het kijken naar de verslagen van de arts, kan Ashima de rapporten van Vicky's niet vinden en vraagt ​​hem waar ze zijn. Hij geeft aan niet de vruchtbaarheid testen genomen te hebben, vanwege zijn verleden als spermadonor. Ashima wordt erg boos dat haar man heeft meerdere kinderen heeft terwijl ze niet in staat is om zelf zwanger te worden.

Ze is ook boos dat hij tegen haar gelogen heeft. Ashima gaat terug naar Kolkata naar het huis van haar vader. Vicky is erg boos, hij houdt heel veel van Ashima en kan niet leven zonder haar. Op een nacht krijgt hij een uitzinnig telefoontje van zijn moeder, die beweert dat de inkomstenbelasting agenten haar schoonheidssalon hebben overvallen. Vicky geeft haar hulp. Eenmaal daar is hij gearresteerd op verdenking van omgaan met zwart geld. Terwijl op het politiebureau, wordt Vicky gered door Dr. Chaddha en hij duidelijk de lucht met de politie over het geld Van Vicky. Hij legt uit dat hij een spermadonor is en het geld kwam van de ouders die Vicky's sperma gebruiken. Na te zijn vrijgegeven door de politie, Dr. Chaddha en Vicky maken een praatje.

Vicky legt uit dat Ashima hem heeft verlaten vanwege zijn werk als een spermadonor en dat ze onvruchtbaar is. Dr. Chaddha vertelt hem dat hij zijn huwelijk zal redden. Hij vraagt ​​Vicky om Ashima mee te nemen naar een pension, waar hij als gastheer bij een evenement zal zijn. Vicky is terughoudend, omdat hij is niet zeker of Ashima bereid is om met hem mee te gaan. Nadat Vicky een gesprek heeft met Dr. Chaddha gaat hij naar zijn moeders huis. Ze is erg boos op hem en slaat hem. Ze is boos op hem over zijn sperma donatie. Zijn grootmoeder is ook duidelijk overstuur, ze wijst erop dat Vicky geluk en vreugde bracht aan die ouders en dat is het enige dat telt voor haar. Ze moedigt dan Vicky aan naar Kolkata te gaan en het terug te brengen Ashima, wat hij doet. Vicky gaat dan naar huis Ashima's vader en probeert zich te verontschuldigen voor zijn bedrog. Hoewel ze terughoudend is, zet Ashima's vader haar te recht en vertelt haar dat Vicky een goed mens is, en ze zou hem niet verlaten omdat ze jaloers is omdat ze niet in staat is om kinderen te krijgen. Ze stemt ermee in om te gaan met Vicky naar het evenement Dr. Chaddha's. Dr. Chaddha riep al de families die Vicky's sperma gekregen hebben op voor een ​​25-jarig jubileumfeest voor zijn kliniek. Ze ziet dan hoe Vicky geluk heeft gebracht in het leven van de gezinnen. Dr. Chaddha neemt vervolgens Vicky en Ashima naar een weeshuis. Hij legt uit dat tijdens het opsporen van twee kinderen die verwekt zijn door Vicky, er een kind was waar hij de vader van was. Ze had haar ouders verloreb in een auto-ongeluk en was in een weeshuis gezet. Hij zegt dat Vicky en Ashima haar moeten adopteren. Ze stemde blij er mee in eens en verzoenen met elkaar.

bottom of page