top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJoëlle de Boer

Starbuck / Delivery man


Starbuck is het Franse origineel en Delivery man de Engelse versie.

Fonzy trailer Starbuck Frans remake:

Delivery man hele film: https://youtu.be/gF1x9oupG14

David Wozniak is een ongelukkige bezorger voor zijn familie slagerij, door misdadigers aan wie hij dankt $ 80.000 nagestreefd. Zijn vriendin Emma, ​​een NYPD officier is zwanger van zijn kind. Op een dag, David keert terug van werk naar een advocaat die een spermabank (waar hij gaf 693 donaties en verdiende een bedrag van $ 24.255 tijdens zijn studententijd), die hem vertelt dat de kliniek gaf zijn sperma aan vrouwen in de kliniek en dat hij vader is van 533 kinderen. Van hun hebben 142 kinderen zich aangesloten bij een rechtszaak van de vruchtbaarheidskliniek om te dwingen om de identiteit van de "Starbuck", de alias die hij had gebruikt te onthullen.

David's vriend en advocaat van Brett staat voor hem als hij probeert om de records gesloten te houden. Hij geeft David met profielen van elke partij bij de rechtszaak: David zoekt voor hen, het vinden van momenten voor willekeurige daden van vriendelijkheid.

David beschouwt het identificeren van zichzelf; maar na de misdadigers aanval van zijn vader, is hij het eens met zijn advocaat naar balie-vervolgen van de spermabank voor punitive damages. Hij wint de rechtszaak, ontvangt $ 200.000, en houdt zijn identiteit geheim.

David heeft spijt en denkt over de onthulling van zijn identiteit. Echter, als hij ervoor kiest om dit te doen, dan zou hij de $ 200.000 die hij won in de countersuit verliezen. Hij openbaart aan zijn vader dat hij is Starbuck. Zijn vader besluit de schuld schuld af te betalen.

David onthult eindelijk zijn identiteit op Facebook. Hij gaat naar het huis van Emma's en vindt dat ze te gaan op vroeggeboorte. In het ziekenhuis, wordt zijn baby geboren is, hij stelt voor om Emma, ​​en veel van de kinderen opdagen om hem te zien.

bottom of page